Tapet Bari eshte krijuar ne 2010 nga Vellezerit Shehi.

Vlera e Barit

Padiskutim që bari luan një rol qendror dhe emocional  në panoramen globale. Kjo na jep  një ndjenjë të mirëpritur, hapësirë ​​e gjelbër për fëmijët, vend për gatim dhe të hahet ne hapesire te gjelber e shumë aktivitete të tjera në ajër të hapur, dhe një vlerë të lartë estetike ambjentit. Bari gjithashtu kontribuon në një përfitim të konsiderueshëm mjedisor. Parandalon erozionin, filtron ajrin dhe prodhon një freski natyrore në verë. Metodat e nevojshme te instalimit të barit te gatshem mund të na japin një lëndinë të bukur që mund të zgjase me kalimin e kohes.

Bari perfekt ekziston

Për të arritur dhe per të mirmbajtur një lëndinë të përsosur ne ju ofrojmë :

  • Furnizim me tapet bari natyral te nje cilësie të lartë.
  • Trajtimi i tokës dhe shtrimi.
  • Projektim dhe instalim të sistemit vaditjes manuale dhe/ose automatik.

Ju mirpresim

Produktet

Tapet Bari

Shtrim Tapeti

Mbjellja e Barit

Këshilla

Na kontaktoni për më shumë informacion!