Tapet bari

Bari esht menjehere gati, shtrimi mund te behet ne te gjithe periudhat e vitit (me kujdes ne disa raste!).Tapeti barit kerkon me pak mirembajtje sesa mbjellja me fare, sidomos ne fazat e hershme. Bari mund te shkelet brenda 15 dite. Prandaj nuk eshte e nevojshme qe te mbroni zonen nga hyrja e kafsheave dhe femijeve. Bari nuk është subjekt infektimi nga barërat e këqija (siç ndodh shpesh në rastin e barit me mbjellje). Rezultatet janë të parashikueshme dhe të garantuara. Tapeti barit është i shpeshte dhe uniformё.

Zhvilluar nga fara të certifikuara dhe i ushqyer nga toka pjellore, tapeti barit tonë rritet i shëndetshëm dhe i fortë, me një bukuri te tille qe duhet shikuar per ta besuar. Tapeti barit është mbjellë dhe kultivuar me kujdes dhe vëmendje të vazhdueshme për 12 muaj mesatarisht, e cila është mbledhur në shirita me një pajisje të veçantë dhe rrotullis për lehtesuar transportin dhe shtrimin. Pllakat janë të prerë 1,5 cm më poshtë nivelit te tokës dhe bari qëndron së bashku përmes rrjetit të dendur të rrënjëve.

Përdorimi i këtij lloji tapeti ofron disa avantazhe në krahasim me mbjellje tradicionale me fare. Tapeti barit në fakt nuk kërkon kujdesin ngulmues kërkuar nga fidanë të rinj: të vaditjes delikate dhe te vazhdueshme, pleherosje te ndarë, herbicide, rimbjellje në rast të shirave të dendur që lëviz fara…Efekti përfundimtar është i menjëhershëm dhe bari i ri mund të shkelet me lehtësi në dy javë. Shtrimi i tapet bari mund të behet në të gjitha muajt e vitit. Në periudhat shumë të nxehta, mos harroni se operacioni është më delikat dhe kërkon shumë vëmendje dhe afateve kohore në vaditje. Pregatiteni token më parë, duke punuar atë deri në dhjetë centimetra të thellë, kështu që ju mund të shtroni tapetin e barit ne te njejten ditë te blerjes . Në fakt, eshte bime e gjallë, e cila mund të vuajë dhe mund te zverdhët nese ndjen mbështjellje më shumë se 24-48 orë (edhe më pak në verë!).

Ngjyra dhe cilësi të shkëlqyera.

Ngjyrë të thellë e gjelbër dhe strukture te bute janë karakteristikë te cilësisë së lartë të tapet bari. Tapeti jon është i prerë për 24 orë nga dorezimi dhe kamionët tona udhëtojnë gjatë natës për tju siguruar qe tapeti te jete i freskët. Shiritat tona të tapetit janë të gjithë të një madhësi uniforme dhe jane mbështjellë ne forme rrote për shkarkim dhe shtrim te lehtë.

Bar Natyral Për Vila

Ofrojmë bar natyral për vila. Shiritat e tapeteti të barit natyral janë në madhësi uniformë dhe të cilësisë së lartë. Jepini jetë shtëpisë suaj në ambientet e jashtme për të kaluar kohë argëtuese.

Bar Natyral Për Ambiente Publike

Tapet Bari sjell për ju bar natyral për cdo ambient publik. Ofrojmë bar natyral për zona të ndryshme publike si parqe, trotuarë, zona të ndryshme të bizneseve të ndryshme. Jemi pranë jush për të përmbushur cdo kërkesë që mund të keni.

Bar Natyral Për Ambiente Sportive

Ne ofrojmë bar natyral për të gjitha ambientet sportive. Besoni në cilësinë e produktit tonë dhe do të keni një ambient ideal për të zhvilluar aktivitete të ndryshme sportive. Me produktet tona do të ndiheni të sigurtë dhe të qetë.