Makina me qera

Qeraja është një formulë shumë e rëndësishme sepse ju lejon qe të përdorni nje pajisje profesionale, te punoni në siguri të plotë dhe me kosto absolutisht të përballueshme.

RIGJENERATRICE PER STADIUM

Per te rigjeneruar fushet sportive te demtuara. Makineria ne te njejten kohe ben carje te toka dhe ne te hedh fare bari, per nje mbirje te sigurte.

MAKINA MBJELLESE

Makineria kryen 4 faze pune: nivelimi, hedhja e fares, mbulimi i fares dhe ngjeshja, të gjitha në një operacion, duke lejuar kështu një reduktim në kohë dhe kosto.

KARROTATRICE

Perdoret ne lendinat duke shkriftosur token e ngjeshur. Përmirëson shkëmbimin te ajrit dhe plehut, sëbashku me ujin depërton më mirë në tokë, duke favorizuar një rritje më të thellë të rrënjëve.

BUCATRICE

Perdoret ne fushat sportive per te shkriftosur token e ngjeshur duke bere vrima. Përmirëson shkëmbimin te ajrit dhe plehut, sëbashku me ujin depërton më mirë në tokë, duke favorizuar një rritje më të thellë të rrënjëve.

SHPERNDARES RERE

Për shpërndarjen e rërës ose material tjetër të nevojshëm gjatë rigjenerimit. Keshilluar per siperfaqë te mesme dhe te madhe.

FREZE

Përdoret per te punuar token dhe për përgatitjen e shtratit per te mbjelle.

FARERA BARI

Bari luan një rol të rëndësishëm në jetën tonë të përditshme: është elementi kryesor i gjelberimit në kopshtet tona, është pjesë e shumë hapësirave publike, parqeve dhe fushave sportive të qyteteve tona. Tek ne do të gjeni farat më të mira sipas ambjentit qe do te gjelberoni

RRUL SHPERNDARES PLEHU

Përdorimi Ideal gjatë rigjenerimit dhe për mbjelljen e parë, për shpërndarjen e humusit dhe për mbulimin e farës.

FREZUES TRUNGU

Makineria ben qe te bluash cdo lloj trungu pa demtuar siperfaqen perqark.

KATENARIA HAPESE KANALESH

Për formimin e gërmimeve ideale për instalimin e tubave të ujitjes, drenazhimeve, eletrike, mbjellje luleve/bimeve per gardhe.

PRERES TAPET BARI / HIDROSTATIKA

Per te prere barin me gjithe rrenje ne forme tapeti.

GREDER LIVELUES me LAZER

Për të arritur saktësinë maksimale të nivelimit, si në rastin e planeve horizontale ashtu edhe në pjerresi te dyfishta, përdoren sisteme automatike të kontrolluara me lazer. Gredi mund te perdoret per livelimin e serave, kapanoneve, fushat sportive, rruge dhe aereoporte. Na kontaktoni per te marre nje oferte.

MAKINE AJEROSJE / ARIEGGIATORE

Midis tokës dhe barit që po rritet formohet Feltro, i cili hiqet nga kjo makineria. Heqja e këtij elementi shqetësues lejon që ajri, uji dhe lëndët ushqyese të kryejnë plotësisht funksionin e tyre. Në këtë mënyrë bimet e barit rigjallerojne duke u bërë më rezistente ndaj insekteve dhe sëmundjeve.