Panairi AgroTech Expo & Forum 2019 (tek ExpoCity City Park) ne datat 15-16 Mars 2019, cdokush mund te na vizitoje te stenda jone ku mund te shohi produkte tona si Tapet Bari Natyral, Farera Bari, Makineri te Ndryshme per mirembajtjen e Barit.
AgroTech Expo & Forum 2019
Edicioni i dytë i Panairit Ndërkombëtar të Agrobiznesit dhe Agroteknikës i organizuar nga Expocity Albania, do të mbahet në datat 15-16 Mars 2019.